Hei, bloggailu on jäänyt vähälle… nyt kuitenkin olen päättänyt palata bloggailun pariin ja aloitan bloggailun taas raottamalla vähän verhoja elämästäni täällä Englannissa.

Ensimmäinen vierailuni Englannissa oli vuonna 1995, jolloin kävin EF kielikurssin Bournemouthissa. Kokemus oli niin mukava että lupasin palata Englantiin vielä ainakin yhden kerran elämässäni. Aika kului nopeasti, mutta lopulta vuonna 2002 päätin etsiä kesätöitä Suomen ulkopuolelta. Vaihtoehtoina olivat Yhdysvallat, Englanti tai Austraalia. Englanti voitti lyhyen matkan ja vähemmän paperisodan vuoksi.

Päädyin Bournemouthissa kahden viikon mittaisen intensiivisen hotelli/ravintolatyökoulutuksen jälkeen Englannin Riviera kaupunkina tunnetuun Torquay‘hin. Tarkemmin Babbacombe kaupungin osaan, joka on pääasiassa hotelli hotellin vieressä.

Tein töitä hotellin baarin takana 5 tuntia päivässä kuusi päivää viikossa. Asuin hotellin viereissä pienessä talossa, jonka jaoin yhden ruotsalaisen, islantilaisen ja ranskalaisen kanssa. Elämä oli hyvin rentoa, shoppailua, auringon palvontaa päivisin töitä illalla ja yökerhoissakin poikettiin useana iltana työvuoron päädyttyä.