Yhdeksän kuukautta asuttua uudessa talossa ja kesän lähestyessä olimme päättäneet hankkia puutarhakalusteita. Rahan ollessa tiukoilla päätimme olla luovia ja rakentaa oma puutarhapöytä tuoleineen.

Kuulimme että tuttavamme on heittämässä ränsistyneen puutarhakalusteen kaatopaikalle. Päätimme tehdä oman osamme kierrätyksessä ja antaa uuden mahdollisuuden kalusteelle. Ensimmäisenä työnä irroitimme vanhat istuimet ja pöytä tason jotka ovat vuosien kuluessa olleet sään armoilla. Metallirunko oli muuten hyvässä kunnossa pientä ruostetta lukuun ottamatta. Hioin ruosteiset kohdat sileäksi ja Bobs maalasi rungon mustalla metallimaalilla.

555527.jpg

Maalin kuivuessa teimme istuimet käyttäen alkuperäisiä mallina. Pohjan istuimille sahasimme vanhoista keittiön kaapin ovista, jotka ovat lojuneet autotallissa kuukausia. Ostimme vinyylikangasta, jonka pitäisi olla melko hyvin säänkestävä ja pehmustetta istuimille. Selkänojat olivat hyvässä kunnossa pesun jälkeen, joten päätimme pitää alkuperäiset. Bobsin äidin keittiön valmistuessa jäljelle jääneestä työtason pätkästä teimme pöydän. Lopputulokseen olemme tyytyväisiä ja odotamme innolla tulevaa kesää grillijuhlien kera.

555528.jpg